Гръмна нов скандал преди минути.Обвинение в отправени заплахи получи Кирил

...
Гръмна нов скандал преди минути.Обвинение в отправени заплахи получи Кирил
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: Кирил Петков ме привика и ме заплаши

Гръмна нов скандал преди минути.

Обвинение в отправени закани получи Кирил Петков, който още не е коментирал случая.

Парламентарната група на Движение за права и свободи твърди, че министър председателят Кирил Петков отправил опасност към депутата от придвижването Станислав Анастасов преди няколко седмици като е замесил името на координатора по глобите, който е с сан на дипломат в Съединените щати, Джеймс О`Брайън, съобщи БНР. 

Как е отправена опасността описа самият Станислав Анастасов: 

" Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на отдалеченост към метър и половина - два, с цел да може въпреки всичко да се чуваме. Не държа някой да ми приказва на ушенце, ние сме срещу тези неща. Той ми сподели: " Аз ще ви оправя ". Не повярвах на ушите си, споделих " Моля ", а той повтори: " Аз вас ще ви оправя ". Каза " Джеймс О`Брайън е името на индивида, до три седмици очаквайте вести ". Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна обратно и сподели: " До три седмици очаквайте вести ". Имаше сътрудници зад мен, от групата, апропо, тъй че има задоволително очевидци на случката ".

Парламентарната група на Движение за права и свободи внася в деловодството на Народното събрание проекторешение за основаване на краткотрайна анкетна комисия за проблема с енергийния план " Южен поток ", разгласи в това време водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ:

" Установяване на всички обстоятелства и условия по изказванията на министър-председателя, а и освен за тях - всичко това, което се е случвало към по този начин наречените " " потоци ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР