Гръмна афера с горива в Разлог! Задържани са търговски директор

...
Гръмна афера с горива в Разлог! Задържани са търговски директор
Коментари Харесай

Афера с горива в Разлог! Задържан е търговски директор и цистерна с 30 т гориво

Гръмна спекулация с горива в Разлог! Задържани са търговски шеф и цистерна с 30 тона гориво, написа struma.com.
Служителите на "Икономическа полиция " в ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград са задържали грък на име Космас К. от Атина, откакто в ръководената от него цистерна са открити 30 тона контрабандно гориво, придружавано от подправени документи.
Проверката е направена в петък към края на работния ден. Полицаите щурмували складова база в Разлог и в наличието на комерсиалния шеф Атанас П. е осъществена инспекция на цистерната. Оказало се, че горивото е без платения изискуем данък, както и са конфискувани документи, които съгласно проверяващите са подправени.
За разпит и със заповед за полицейско задържане за 24 часа в полицията е заведен, с изключение на Космас К., и комерсиалният шеф на сдружението.
Не за първи път въпросният склад в Разлог е обект на изненадващи инспекции.
Преди година складът в Разлог бе запечатан след инспекция на ДАНС, "Митници " и "Икономическа полиция ".
Според осведомени става въпрос за канал за контрабанда на горива от Атина до България, тук горивото минава през данъчни хранилища в Благоевград, Разлог, Велинград и се пуска в мрежата. Аферата върви от години и цели източване на Данък добавена стойност. Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР