Гражданското сдружение спечели дело срещу държавната фирма в навечерието на

...
Гражданското сдружение спечели дело срещу държавната фирма в навечерието на
Коментари Харесай

Запорираха сметките на Булгаргаз по искане на БОЕЦ

Гражданското съдружие завоюва дело против държавната компания в навечерието на Нова година

Сметките на държавната компания " Булгаргаз " се оказаха блокирани, откакто гражданското сдружениеБОЕЦ завоюва дело против нея в навечерието на Нова година.

" Постигнахме една от най-важните ни победи против кремълската пета колона и нейните марионетки в България. Знакова победа.

През декември 2022г. БОЕЦ осъдихме БУЛГАРГАЗ поради отхвърли им да ни дават информация по ЗДОИ за договарянията с ГАЗПРОМ и изказванията, че съветската компания ще осъди България поради едностранно прекратените от ГАЗПРОМ доставки на газ в нарушаване на двустранният контракт.

На 29.12.2022г. БОЕЦ влязохме в БУЛГАРГАЗ и връчихме против автограф на основният правист на компанията дубликат от правосъдното решение и в 14 дневен период чакаме да получим изисканата информация за подмолните сделки с Кремъл. При предходното ни влизане в БУЛГАРГАЗ бяхме посрещнати с експанзия и мутренско отношение, което провокира нашата реакция. Сега всички бяха доста деликатни и бяхме признати неотложно. Пример за възпитателният резултат, който БОЕЦ реализираме върху държавните администрации и чиновници с нашите дейности, акции и митинги. Никой не може да се отнася неуважително с бойците и жителите!

И до момента в който министрите на Радев ни облъчваха и манипулираха с неистини и внушения по какъв начин ГАЗПРОМ ще осъди БУЛГАРГАЗ, БОЕЦ взе, че осъди БУЛГАРГАЗ! Благодарим на юрист Александър Кашъмов и адвпкат Пламен Кирилов (член на БОЕЦ) за помощта. Освен наложителното даване на информация в осъществяване на правосъдното решение БУЛГАРГАЗ бяха наказани да заплатят на БОЕЦ и разноските по делото!

Административен съд Видин издаде изпълнителен лист и по самодейност на БОЕЦ ЧСИ образува изпълнително дело №20238390400009 в хода на което бе натрапен запор на сметките на БУЛГАРГАЗ!

Осъдителната присъда против БУЛГАРГАЗ е извънредно значим триумф. Те отричаха, че са длъжен по ЗДОИ индивид и отказваха да дават каквато и да е информация от публично значение. Сега към този момент тази омерта е счупена и този казус дава опция на всеки да изисква и получи информация освен от БУЛГАРГАЗ, а и от всички държавни сдружения с сходен статут – БУЛГАРТРАНСГАЗ, НЕК, БЕХ и тн.

Изпълнителното дело и запора на сметките на БУЛГАРГАЗ също е значим триумф и знак, че БОЕЦ и жителите можем да се борим и печелим своите борби против самозабравилите се и считащи се за недосегаеми властови центрове на ръководещата ни мафия!

Кремълските марионетки и прислужниците на мафията би трябвало да бъдат разобличавани и битката против тях би трябвало да се води на всички фронтове!

И тази борба ни лиши доста месеци и старания. Благодарим на юрист Диньо Бозаджиев за съдействието и поздравяваме всички бойци и жителите за постигнатата победа и резултат. Гражданите сме по-силни от мафията!

Битката продължава! ", написа Георги Георгиев в
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР