Гражданското общество в България е в основата на . Защото

...
Гражданското общество в България е в основата на . Защото
Коментари Харесай

Слави Трифонов вярва, че със санкциите срещу Пеевски и Божков САЩ ни помагат

" Гражданското общество в България е в основата на. Защото всичко, което е написано в отчета на Министерството на финансите на Съединени американски щати, българското гражданско общество го знаеше доста преди вчерашния ден и го показваше на площадите и улиците. Още преди 8 години хиляди жители в десетки градове обявиха своето отношение и позиция по отношение на Делян Пеевски. И твърдо отстояваха своето отношение и позиция над 400 дни ". Това написа в във Facebook Слави Трифонов. И прибавя:
" Пак преди американския отчет, а точно през миналата година, гражданското общество в България изрази по един безапелационен метод нетърпимостта си към бруталната корупция във всички равнища на държавното ръководство. Вчерашният американски отчет дипломатично показва корупцията по най-високите етажи на властта и ролята на прокуратурата в покровителстването на тази корупция. Но тези чудовищни зависимости ги уточни по-рано самото българско гражданско общество. Нима забравихме, че над 200 дни хиляди български жители в десетки градове у нас, а и в чужбина желаеха оставката на основния прокурор и на оня сегашен политически водач?
 Слави Трифонов цитира Вазов на 24 май (ВИДЕО) Слави Трифонов цитира Вазов на 24 май (ВИДЕО)
Слави Трифонов цитира Иван Вазов точно на празника 24 май. Лидерът на " ИТН " употребява Фейсбук, с цел да насочи приветствие. В...
Затова американските наказания не са друго, с изключение на поддръжка към това, което към този момент изрази българското гражданско общество. Те са протегната другарска ръка от наш сътрудник.
Въпреки това съм убеден, че дневният ред в България не се написа от отчетите на нашите лоялни сътрудници, а от желанията и волята на българските жители. И по този начин ще бъде за в бъдеще.
Не глобите на Съединени американски щати ще трансформират страната ни, а събудилото се гражданско общество ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР