Гражданското движение Спаси София ще се превърне в политическа партия

...
Гражданското движение Спаси София ще се превърне в политическа партия
Коментари Харесай

Спаси София става политическа партия и ще участва в местните избори

Гражданското придвижване " Спаси София " ще се трансформира в политическа партия и ще взе участие в локалните избори следващата година. Това разгласи ръководителят на платформата Борис Бонев.

" Нашите съграждани все по-често се обръщат към нас с очакване да създадем зряла и способена политическа мощ.

...Време е да изпълним концепциите и решенията за София, които предлагаме към този момент толкоз години. Убедени сме, че динамичния свят не е черно-бял, че решенията за възстановяване на живота на хората са оттатък клишетата за " ляво " и " дясно " и положителното ръководство е баланс сред разнообразни политики, към който ние ще се стремим. Партията не трансформира работата ни - ние оставаме самостоятелни, достоверни и лоялни на София и на този стадий не имаме намерение да участваме на парламентарни избори.

...С десетки отчети за възстановяване на живота, с дейното осветляване на корупцията, както и с формулирането на цялостна визия за ръководството на града ни, Спаси София е кардинална и ефикасна съпротива, а с поддръжката на столичани ще осигурим съвременно ръководство, каквото София заслужава.

С тази решителна крачка за нахлуване в политическия живот ние ще продължим да бъдем водени от достоверната гражданска сила, залегнала в основата на нашата организация. Местните избори наближават и ние сме подготвени да поемем отговорност за ръководството на нашия град! ", се споделя в отворено писмо на ръководителя на групировката Борис Бонев.

Борис Бонев взе участие в напредварата за кметското място на предходните локални избори през 2019. Тогава той се класира на четвърто място на първия тур с 10.77% поддръжка.

Подобен резултат Бонев получи и в конкуренцията за общинския съвет като това му обезпечи място в градския парламент в качеството му на самостоятелен общински консултант.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР