Гражданско сдружение БОЕЦ внесе сигнали срещу главния прокурор Иван Гешев

...
Гражданско сдружение БОЕЦ внесе сигнали срещу главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

БОЕЦ внесе в прокуратурата сигнали срещу Гешев и Пеевски за източването на КТБ


Гражданско съдружие БОЕЦ внесе сигнали против основния прокурор Иван Гешев за прикриване на закононарушение, и против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за източването и банкрута на Корпоративна комерсиална Банка (КТБ).

Председателят на сдружението Георги Георгиев даде документите на прокуратурата. Те, съгласно него, са персонален списък на Бисер Лазов – главен очевидец по делото за банкрута на банката, които разкриват данни за съществуването на многомилионни заеми на фирмите на Пеевски.

Бисер Лазов, Иван Гешев и Делян Пеевски са построили проведена незаконна група за укриване данните за съществуването на заеми на Пеевски към КТБ за материална полза – да бъдат прикрити следите за тези заеми и надлежно тези суми да не бъдат върнати, както и проведена незаконна група за закононарушения против правораздаването – да бъде осуетено наказателно гонене против Делян Славчев Пеевски поради тези схеми за източване на КТБ. “

„ В тези документи се съдържат и десетки оригинали на регистрации на офшорни компании в разнообразни дестинации “, съобщи Георги Георгиев от БОЕЦ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР