Гражданско сдружение "Антикорупционен фронт" изпрати отворено писмо до генералния директор

...
Гражданско сдружение "Антикорупционен фронт" изпрати отворено писмо до генералния директор
Коментари Харесай

Гражданско сдружение Антикорупционен фронт информира Световния фонд за дивата природа /WWF/ за гаврата на Тома Белев с евреите

Гражданско съдружие "Антикорупционен фронт " изпрати отворено писмо до генералния шеф на Световния фонд за дивата природа /WWF/ Марко Ламбертини. Поводът е изявлението на „ екоактивиста” и представител на „ Зелените” в България Тома Белев, който си разреши да обиди всички евреи, правейки следното изявление:

„ Най-евтино са пътували евреите в конските вагони – изцяло безплатно”

От сдружението насочиха няколко основни въпроса към международната организация. Чрез писмото те питата нейните представители дали считат за подходящо този човек да се употребява с тяхното име и с тяхната защита протекция. Активистите желаят да получат отговор и на въпроса дали организацията е осведомена с обстоятелството, че всички български медии и жители показаха своето отвращение от това изявление, само че избрани медии, които спекулират с името и поддръжката на Европейската комисия като БТВ, Медиапул, Капитал и Клуб Z, по никакъв метод не взеха отношение по тематиката.

Писмото е изпратено с копие до адресира до Давид Сасоли, ръководител на Европейския парламент, Урсула фон дер Лайен, ръководител на Европейската комисия, Емили О`Райли, европейски омбудсман, Кармени Вела, Европейска комисия за околната среда, Н.Пр. Мюриел Берсе Коен, дипломат на Конфедерация Швейцария в България, Морт Фридман, ръководител на Американско-израелски комитет по публични въпроси и Дейвид Харис, ръководителят на Американския еврейски комитет (AЕК).

ПИСМОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР