Гражданско движение БОЕЦ са внесли сигнал до МВР и прокуратурата

...
Гражданско движение БОЕЦ са внесли сигнал до МВР и прокуратурата
Коментари Харесай

ГД ”БОЕЦ” сезира МВР и ВКП за шофирането на джипката от Борисов

Гражданско придвижване ”БОЕЦ ” са внесли сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за осъществени от Борисов нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, квалифицирани и като безчинство, което е закононарушение съгласно Наказателен кодекс.
Това оповестиха от гражданска организация. Ето каква още изясняват за повода и претекстовете си:

Вероятно мнозина са били очевидци на ПР видеоматериалите от фейсбук профила на Борисов, обществено известни, като „ Севда ТВ “. Особено натрапчиви станаха, откакто Борисов излезе в конспиративност по време на митингите и се появяваше единствено от джипката без предизвестие, като воин от филм на ужасите. Асфалт, трактори, даже една крава стана обект на ПРските дневни полюции на „ Севда ТВ “ и Бойко Борисов. Кадрите постоянно са показвали по какъв начин Борисов нарушава един, или различен закон, само че за него това не е проблем. Типично за всяка мутра, той се усеща над закона. А типично за всеки самозабравил се застаряващ деспот, той държи и да покаже, че законите не важат за него.

Към сигнала е прибавен видео клип от 12.11.2020 година от пътешестване на Борисов – министър председател на Република България, в длъжностен автомобил на НСО, ръководен от него по автомагистрала „ Европа”. Вижда се, че автомагистралата е отворена за придвижване в двете направления и по нея се движат коли и тежки камиони. От видеото излиза наяве, че в автомобила дружно с Борисов пътуват и Костадин Ангелов – министър на опазването на здравето, Асен Балтов – началник на болница „ Пирогов” и непостоянен охранител от НСО. Видеокадрите съдържат и информация и данни за тежки нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и осъществени закононарушения, настояват вносителите.

В сигна им в детайли са разказани нарушаванията и дължимите санкции и санкции за тях съгласно законите в странатани.

Пълния текст може да видите
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР