Гражданският политически проект Ние, гражданите има намерение да влезе в

...
Гражданският политически проект Ние, гражданите има намерение да влезе в
Коментари Харесай

Ние, гражданите“ излизат на избори, за да създадат политическа чистота

Гражданският политически план " Ние, жителите " има желание да влезе в борбата за идните парламентарни избори . Съпредседателят на гражданския политически план генерал-майор Валери Григоров съобщи, че планът е с доста ясна забележима ориентировка център-дясно, изповядва главните демократични полезности и християнски добродетели, както и консервативни устойчиви параметри на основите на човешката същина.

В плана няма да вземат участие хора, заемали политически длъжности през последните 30 години . Tова основава визия за политическа непорочност, която е нужна за българското общество. Ние желаеме да сложим основа, върху която да се построява актуалната българска страна, безапелационен бе ген. Григоров.

Техните съществени цели са основаване на план за икономическо и обществено развиване за реализиране на по-висок стандарт на живот и превъзмогване изоставането, по отношение на останалите европейски страни-членки на Европейския съюз.

От гражданската организация се похвалиха, че по време на локалните избори са съумели да " завоюват " 29 общински съветници и 3-ма кмета на обитаеми места. В края на ноември предходната година си сложили за цел да дадат ход и воля за присъединяване си в идните парламентарни избори.
 Провеждат се частични и нови локални избори
Провеждат се частични и нови локални избори

Избират три кметства, две общини и 19 кмета на кметства

Гражданският политически план към този момент организира сериозна дейна активност по разширение на влиянето по места и търсене на сътрудници за сливане на рационални дяснополитически сили и сплотяващи структури. Те са подготвени да причислят други политически обединения, с цел да разширят плана. Докато не подпишат политическо съглашение, от гражданския политически план няма да показват с кои политически партии могат да създадат коалиция за идните парламентарни или предварителни избори.

Ръководителите на плана считат да създадат и документално предложение до президента Румен Радев да сезира Конституционния съд за компрометирания избор на ръководител на Централната изборна комисия (ЦИК).

Валери Григоров изясни, че от плана номинирали Албена Белянова за ръководител на ЦИК, само че Народното събрание показало надменност, непросветеност и неглижирало останалите номинации за ръководител на Изборната комисия. Припомняме, предходната седмица Народното събрание избра досегашния представител на ЦИК Александър Андреев за неин ръководител.
 Изборът на ръководител на ЦИК може да бъде нападнат пред Конституционния съд
Изборът на ръководител на ЦИК може да бъде нападнат пред Конституционния съд

Становището е на другия претендент, нестигнал до разискване в Народното събрание

От политическия план интензивно вземат участие в митингите, изразявайки недоволството си против държавното управление " Борисов-3 ". Гражданският план напълно споделя целите, оповестени от президента Румен Радев за правова страна и за тях това е стълбът, върху който може да се построява новият облик на страната.

Гражданският политически " Ние, Гражданите " настоя хората от митингите да не стопират да се вълнуват и силата им да прерасне в интензивно гласоподаване на изборите. Скоро следва да бъде основано и неправителствено придвижване " Бяло, зелено, алено ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР