Граждански протест се очаква да блокира за няколко минути този

...
Граждански протест се очаква да блокира за няколко минути този
Коментари Харесай

Граждани излизат на протест на бул. Ломско шосе

Граждански митинг се чака да блокира за няколко минути този следобяд бул. " Ломско шосе " в София при пресечката с улица " Лазарица ",съобщи БНР. Участници в митинга обявиха, че се отхвърлят от двучасовата обсада, с цел да не затрудняват придвижването в столицата.

 © Архив/БГНЕС
Гражданите показват недоволството си поради планове на Столична община да бъдат отчуждени парцелите им на стойност от 15 стотинки за квадратен метър.
Васил Цветанов, предприемчив комитет: Те желаят да ни вземат парцелите. По никакъв метод не са ни уведомили. Не е минавал оценител - 49 парцела са. Държат се с нас, като че ли нямаме право на глас. С кмета Фандъкова, пуснали сме писмо, след два месеца някъде ще ни одобряват. Аз мисля, че сме почти като едно време, както е бил Народният съд - без право на глас. Ще продължаваме, до момента в който някой от ръководещите се сети, че би трябвало да пристигна и да ни даде отговор.
На част от притежателите делата са минали в Административния съд, като той е удостоверил сумите, избрани от Столична община без право на обжалване.
 Жители на столичния квартал Жители на столичния квартал "Надежда " излизат на митинг
Граждани, живеещи наоколо до столичния бул. "Ломско шосе " излизат на митинг през днешния ден. От 11 ч на кръстовището сред бул. "Ломско шосе " и ул. "Обелс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР