Гражданската платформа Изправи се.БГ подкрепя инициативата на сформираното днес движение

...
Гражданската платформа Изправи се.БГ подкрепя инициативата на сформираното днес движение
Коментари Харесай

Мая Манолова: Подкрепяме инициативата за запазване на "3 март”

Гражданската платформа Изправи се.БГ поддържа самодейността на образуваното през днешния ден придвижване " 3 март " за опазване на националния празник. Това излиза наяве от пост на ръководителя на сдружението Мая Манолова във фейсбук.

" В съзнанието ни Трети март е синоним на независимост, на неотстъпчивост и борбеност. Тази дата носи горделивост и запазването на националния ни празник е въпрос на национално достолепие. " - пиши Манолова и добавя, че от Изправи се.БГ ще поддържат напъните на основателите на придвижването за опазване на 3 март.

Припомняме, че от гражданската платформа поддържат редица цивилен дела през годините като такива против изгарянето на боклуци, против замърсяването на въздуха, за достъп на питейна вода, за правото на жителите на митинг, за битка с корупцията. На този декор от Изправи се.БГ и този път показват убеденост, че интензивността на хората и гражданските начинания са най-хубавият метод за реализиране на смяна, за отстояване на дела и за поддръжка на демокрацията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР