Гражданската инициатива срещу 5G мрежата у нас настоя пред депутатите

...
Гражданската инициатива срещу 5G мрежата у нас настоя пред депутатите
Коментари Харесай

Депутатите изслушаха притесненията, че 5G уврежда човешкото ДНК

Гражданската самодейност против 5G мрежата у нас настоя пред депутатите Народното събрание да наложи мораториум върху експериментирането , построяването и въвеждането на системата.

Гражданите желаят мораториумът да работи, до момента в който се потвърди сигурността на 5G върху хората и животните , насекомите и растенията. Според тях водещи учени и медици от целия свят показват вредите за здравето от радиочестотното лъчение, употребявано за безжичната връзка. Щетите засягат освен хората. Има редица доказателствата, че 5G поврежда разнообразни растения, диви животни и други
 Борисов желае по-силно съдействие със Съединени американски щати за 5G мрежата
Борисов желае по-силно съдействие със Съединени американски щати за 5G мрежата

Премиерът беседва с американския зам.-държавен секретар Кийт Крач

Учените планували, че въвеждането на 5G-технологията ще аргументи извънредно тежки и необратими провали върху човешкото здраве и изключително на здравето на децата, най-възрастните и болните. Учените предупреждавали, че 5G-технологията ще докара до взрив на раковите болести, безплодието, както и до психологични болести. Хората са обезпокоени, че въвеждането на 5G-технологията ще докара до развиването на ракови болести, ще повреди човешкото ДНК, ще развие диабет и сърдечни болести, ще докара до затлъстяване.
 15 страни от Европейски Съюз бият паника за възходящото недоволство против 5G
15 страни от Европейски Съюз бият паника за възходящото недоволство против 5G

Зоват за сериозна тактика за противопоставяне на паниките към 5G технологията

Можело да утежни качество на сперматозоидите, както и да провокира импровизиран аборт. Милиони 5G кули с вредящи мини кафези ще бъдат конфигурирани на всеки 100-150 метра наоколо до нас, предизвестяват жителите. Ако проектите на телекомуникационната промишленост за 5G се осъществят, никой човек, нито едно животно, птица, насекомо или растение на Земята няма да могат да избегнат облъчването, 24 часа дневно, 365 дни в годината, на равнища на радиочестотно лъчение десетки и стотици пъти по-големи от съществуващите през днешния ден, без никаква опция да се скрият, сигнализират обезпокоените.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР