Гражданска подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000 души

...
Гражданска подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000 души
Коментари Харесай

За повече сигурност: Русенци настояват да се обезопасят зоните за спорт и отдих

Гражданска подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000 души желаят локалната власт да обезопаси зоните за спорт и отдих. Това се случва 10 дни след убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.

Подписката е по самодейност на локално съдружие, което всяка седмица провежда любителски бягания за здраве.

Снимка: btvnovinite.bg

Предлага се видеонаблюдение в парковете и местата за спорт и разходка, както и засилено наличие на органите на реда в късните часове.

„ Властите да създадат дейни дейности, с които да обезпечат спазването на правила от всевъзможен темперамент – било то хора, които се държат непочтено или основават предпоставки за закононарушение, или нарушаването на различен тип правила. Това целим – да има дейни ограничения, тъй че разпоредбите да се спазват”, съобщи Велизар Ташев, съдружие „ Runners of Ruse”.

„ Монтирането на камерата не би предотвратило закононарушение, само че за сметка на това би помогнало за бързото откриване. Например, в случай че по кея имаше такива камери, причинителят можеше да бъде хванат в границите на часове, а не да напусне страната и след това да го гонят”, разяснява Денка Абрашева, интензивно спортуващ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР