Гражданите заплашваха униформените: Ще се върнем за вас. Това съобщиха

...
Гражданите заплашваха униформените: Ще се върнем за вас. Това съобщиха
Коментари Харесай

МВР: На блокадата на АМ Марица са заплашвани полицаи

" Гражданите заплашваха униформените: Ще се върнем за вас " . Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково  във връзка на вчерашната обсада на Автомагистрала " Марица ".
Снощи придвижването по автомагистрала " Марица " в посока Турция бе блокирано край " Капитан Андреево ". Полицията съумя да избута палатките на протестиращите, а тировете ги заобикалят и минават.
Няма задържани жители след снощната обсада на Автомагистрала " Марица ", обясниха от полицията.
Около 40 протестиращи, на чело с адв. Николай Хаджигенов от така наречен Отровно трио, са се опитвали да дават нареждания на чиновниците на реда и да ги " манипулират ", по думите на шефа на районното ръководство.
Около 70 полицейски чиновници са се грижели за реда при блокадата. Подадени са сигнали от жители на тел. 112 за възпрепятстване правото на напредване. Това уточни старши комисар Ангел Ганчев, шеф на полицията в Хасково.
По време на мероприятието полицейските чиновници бяха жестоко предизвикани да употребяват физическа мощ . Благодарение на професионалното държание на сътрудниците такава не беше употребена.
Бяха нарушени доста закони, сподели още комисар Ганчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР