Гражданите от цялата страна, които платиха за енергийно обследване на

...
Гражданите от цялата страна, които платиха за енергийно обследване на
Коментари Харесай

Николай Нанков за санирането: Задължаваме правителството да приеме специална програма

Гражданите от цялата страна, които заплатиха за енергийно проучване на жилищните си блокове, само че плановете им за саниране останаха в запасите, ще получат нов късмет, написа във Facebook депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и ръководител на парламентарната районна комисия Николай Нанков.

 

В рамките на три месеца районното министерство би трябвало да приготви стратегия, по която да бъде обезпечено финансирането на обновяването на постройките им, изяснява той.

 

И продължава обявата си по този начин:

 

" Това ще е единствено част от дълготрайна национална тактика, която да търси решение на проблемите с жилищния фонд в България. Днес дружно с сътрудниците от ГЕРБ-СДС Деница Николова и Делян Добрев внесохме предложение, с което Народното събрание да задължи държавното управление да одобри краткосрочна и дълготрайна стратегия. Надяваме се на поддръжка от всички парламентарни групи. Защото в постройките, които се нуждаят от повишение на енергийната успеваемост, живеят гласоподаватели на всички партии. Ние ще настояваме решението да бъде признато допустимо най-скоро. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР