Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не

...
Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не
Коментари Харесай

Валентин Радев: Полицията трябва да действа с твърда ръка

Гражданите не постоянно знаят кое е законно и кое не по време на митинг и единствено поради това полицията не работи по-твърдо против тях сега. Това е мнението на някогашния силов министър Валентин Радев.

"На доста места е имало потребност от по-твърда ръка. Всички сме жители на страната и всички би трябвало да се стремим първата ни мисъл да бъде да бъдем съгласно разпоредбите ", акцентира той в студиото на "Тази събота " по bTV.

По думите му Валентин Касабов от НФСБ не е бил прав да обобщава, казвайки, че „ лумпени и мутри” блокират пътищата, само че в това време в действителност са излезли информации, че измежду недоволните има "лица, които страдат от закона ". Радев призна, че е виждал и хора, за които е научил по времето си отпред в Министерство на вътрешните работи.

По отношение на оставката на Валери Симеонов той уточни, че най-вероятно „ нещо ще се случи” с митингите в следствие. „ Не мога да си показва, че е чак толкоз виновен… Да, отговорен е, по този начин не се приказва, само че този човек има в фамилията такова нещо. Не мога до дъно да допускам, че това, което той сподели, е това, което всички интерпретираха по този метод ", съобщи Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР