Гражданите на Република Северна Македония няма да могат да пътуват

...
Гражданите на Република Северна Македония няма да могат да пътуват
Коментари Харесай

Само с отицателен PCR тест за Сърбия ще пътуват македонците

Гражданите на Република Северна Македония няма да могат да пътуват до Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина, без да показват негативен PCR тест. Информацията е на държавното управление в Скопие, оповестява БГНЕС.
„ Правителството на Република Северна Македония осведоми жителите, че в сходство с влошената обстановка с пандемията от в района и огромния брой нови позитивни случаи, влизането на македонски жители в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина няма да бъде позволено без негативен PCR тест, който би трябвало да е направено до 48 часа от момента на влизане в тези страни ”, се споделя в изказване на държавното управление на Северна Македония.
 Намерение да няма предел на направленията за безвъзмездни PCR проби Намерение да няма предел на направленията за безвъзмездни PCR проби
Без предел за направленията за PCR проби - това възнамеряват да вкарат здравното министерство и НЗОК. Основната причина за тези планове...
Възможността за македонски жители да влязат в Косово без PCR тест остава, само че държавното управление приканва жителите да не пътуват в чужбина, в случай че нямат незабавна потребност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР