Гражданите могат да управляват светлинните и водни ефекти на новите

...
Гражданите могат да управляват светлинните и водни ефекти на новите
Коментари Харесай

Нова водна атракция краси площад Централен в Пловдив

" Гражданите могат да ръководят светлинните и водни резултати на новите фонтани на площад " Централен ". С какъв цвят да са светлините и метода на издигане на водата всеки един пловдивчанин може да дефинира чрез табло, което се намира в непосредствена непосредственост ". Това съобщи през днешния ден кметът на Пловдив Иван Тотев, който посети през днешния ден актуализирания площад.

" Хората могат сами да си създадат цвят, като опциите са 12, измежду които оранжево, тюркоазено и розово. 15 пък са разновидностите за струята на водата. Вечерно време могат да се следят резултатите по-добре ", добави Тотев. Той посочи, че по целия площад са ситуирани камери за наблюдаване, а вечер патрулират и чиновници на „ Общинска защита “.

В непосредствена непосредственост до фонтаните се намира и още една атракция, където децата да се забавляват и могат свободно да се разхождат по камъни като по речно корито. Самият Иван Тотев влезе в самобитната река, с цел да показва, че оборудването е изцяло безвредно за дребни и огромни.

" Зоната за заведения е проектирана да е от северната страна на пощата, поради по-добрата сянка. От северната страна на Цар-Симеоновата градина е връзката, която може да се употребява при разнообразни мероприятия, концерти, ледената пързалка през зимата. Така площадът се трансформира в мултифункционална зона ", безапелационен бе кметът на Пловдив. 

В момента се приготвят осведомителни табели, които ще бъдат сложени на няколко места на площад „ Централен “. Те ще бъдат сходни на тази пред общината и ще светят през нощта. Изработва се и огромен бронзов макет, който ще бъде до северната страна на археологически комплекс и ще демонстрира целия конгрес.

" Преди няколко вечери бях тук и видях доста хора да следят с интерес новите фонтани. Проектирахме площада по неповторим метод и хората могат да вършат доста неща тук - да прегледат фонтаните, архитектурата. Има и сенки да седнат да почетат книга. Очаквам да създадем и заведение настрана от пощата с неповторима панорама към Одеона ", добави Иван Тотев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР