Гражданите, които имат винетни стикери за паркиране по улиците, които

...
Гражданите, които имат винетни стикери за паркиране по улиците, които
Коментари Харесай

За живеещите в центъра: Ще можете да…

Гражданите, които имат винетни стикери за паркиране по улиците, които ще бъдат затворени от 10 до 12 януари 2018 г за церемонията по разкриване на Българското председателство на Европейски Съюз, само че не могат да намерят свободно място във въпросните три дни, ще имат право да паркират в прилежащата подзона, оповестяват от Центъра за градска подвижност (ЦГМ) в София.

По предварителни изследвания на ЦГМ става дума за към 100 автомобила, които в този момент употребяват паркоместа в подзона IV. Тези водачи могат да оставят колите си на паркоместата в подзона V, която е доста по-малко натоварена с коли, които употребяват правото на паркинг за живущи в зона.

Подчертаваме, че опцията за паркиране на колите на жителите от IV-та подзона е еднократна - единствено за трите дни на събитието и е съобразена със Заповед на Кмета на Столична община за смяна в организацията на придвижването на територията на Столична община, допълват от ЦГМ.

На уеб страницата на ЦГМ може да намерите точните улици, които ще бъдат затворени - https://www.sofiatraffic.bg/bg/news/2895/oficialno-poseshtenie-na-kolegiuma-na. А на https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/lokalno-plateno-parkirane-na-pps/578/karti-na-podzoni-za-lokalno може да видите четвърта и пета подзона, както и да употребявате картите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР