Гражданин възразява срещу регистрирането на името Костя Копейкин като търговска

...
Гражданин възразява срещу регистрирането на името Костя Копейкин като търговска
Коментари Харесай

Гражданин подаде жалба срещу патентоването на марката Костя Копейкин от Възраждане

Гражданин възразява против регистрирането на името " Костя Копейкин " като комерсиална марка на " Възраждане ". Според него марката няма характерен темперамент за които и да е от декларираните артикули или услуги, и употребява обозначение, което към този момент е всекидневно за говоримия ни език. 

В претекстовете си жителят изяснява, че означението се състои от две елементи с обособен смислов подтекст и комбиниращо общо значение, съобщи Новини.бг.

" Първа част - съветското умалително първо име " Костя ", кратко от Костадин, като очевиден ядовит намек за проруските позиции, защитавани от партията в лицето на нейния ръководител и/или персонално от господин Костадинов съгласно употребяващите го лица и медии. Втора част: " Копейкин " от дребната разменна монета " копейка ", представляваща 1/100 от националната валута на Руската федерация (RUB), с ядовит или пейоративен двоен подтекст: 

а) ниската цена на копейката (1 копейка = 0,032 стотинки), като намек за евтината проруска агитация, която съгласно лица и медии господин Костадинов или представляваната от него партия " Възраждане " популяризират съгласно употребяващите означението лица и медии;

б) още веднъж по отношение на ниската цена на копейката, като намек за ниската цена на продажба на българските политически ползи в интерес на Русия от страна на господин Костадинов или представляваната и учредена от него партия " Възраждане ", съгласно лицата и медиите, употребяващи означението. 

Комбинираното общо значение на означението: като подмятане за " народен изменник " в разговорната тирада, въз основа на двете към този момент разказани елементи. 

" Не зная дали някой различен желае да губи времето на Възрожденци, само че аз взех решение да опитам, в случай че и да съм наясно, че регистрацията на ТЪРГОВСКА марка " Костя Копейкин " не е като да си запазиш прозвището с магия...Подал съм несъгласие ", написа жителят в Туитър.

Не зная дали някой различен желае да губи времето на Вгъзрожденци, само че аз взех решение да опитам, в случай че и да съм наясно, че регистрацията на ТЪРГОВСКА марка " Костя Копейкин " не е като да си запазиш прозвището с магия...

Подал съм несъгласие. И линковете са преднамерено подбрани по този начин.
— The Angry Cat (@Ntheangrycat)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР