Гражданин на Великобритания подобри световния рекорд за скорост с реактивна

...
Гражданин на Великобритания подобри световния рекорд за скорост с реактивна
Коментари Харесай

Железният човек полетя над езеро във Великобритания

Гражданин на Англия усъвършенства международния връх за скорост с реактивна раница , заяви Newsweek.

Ричард Браунинг разви скорост от 51 километра в час или 32.02 благи в час , с което влезе в историята като индивидът, развивал най-голяма скорост с реактивна раница на гърба си. Опитът беше изработен през днешния ден във връзка Деня на международните върхове на " Гинес ". над езеро в Англия.

Освен рекордьор, Браунинг е и откривател. Той е създател на английската софтуерна компания Gravity Industries и персонално е изобретил реактивната раница на гърба си. Той се надява устройството да влезе в всеобща приложимост в близкото бъдеще.

Припомняме, Браунинг показа своята реактивна раница напролет. Още тогава хората започнаха да го назовават " Железния човек " . Постижението през днешния ден му завоюва прякора " същинския стоманен човек " .

След като сложи международен връх Браунинг уточни, че е извънредно благополучен от достижението си. Той добави, че неповторимото създание е една нова опция, която би трябвало да се признае и чества по целия свят.

Костюмът е конструиран по този начин, че да изстреля индивида отвесно нагоре. Раницата се ръководи посредством придвижвания на ръцете. Човекът може да разбере какъв брой гориво има от шлем на главата, в който има вграден екран.

Изобретението коства 40 000 паунда.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР