Гражданин изпрати до Петел смущаващ сигнал , свързан с организацията

...
Гражданин изпрати до Петел смущаващ сигнал , свързан с организацията
Коментари Харесай

Сигнал до Петел: Каква безотговорност във Варна! Захвърлиха декларации с лични данни, имена и телефони след концерта на MTV във Варна

Гражданин изпрати до " Петел " объркващ сигнал, обвързван с организацията и провеждането на концерта на MTV във Варна. Той се организира нощес и за досдтъп не пълнолетни лица до него се изискваше декларация от родител.

Ужасно неправилно е, че тези заявления бях открити тази заран зарязани и разпиляни от вятъра към разглобените огради на концерта. Така всеки може да получи адреса, телефонния номер и имената на фамилии с малолетни деца.

Ето какво написа създателят на сигнала, който ни изпрати и фотоси на зарязаните заявления:

" Въпросните заявления, през вчерашния ден се изискваха от уредниците на концерта на MTV с цел да може малолетни лица да посетят събитието. По тази причина в декларациите се вписват три имена, дата на раждане и телефон на родителя и детето, като несъмнено тези данни представялват персонални данни по настоящото законодателство. Тази заран декларациите бяха оставени на земята до към този момент разваления пропускателн пункт (до аквариума) за концерта и нямаше никой, който да ги прибере. Недопустимо е откакто към този момент половин година се тръби за новия европейски правилник за отбрана на персонални данни, да се позволява такава немърливост от уредниците на концерта. Компетентните органи би трябвало да потърсят отговорност от отговорните лица. "


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР