Граждани внесоха подписка в деловодството на Народното събрание за налагане

...
Граждани внесоха подписка в деловодството на Народното събрание за налагане
Коментари Харесай

Подписка срещу 5G мрежата: Граждани искат мораториум върху въвеждането на технологията у нас

Граждани внесоха подписка в деловодството на Народното събрание за налагане на мораториум върху построяването на 5G мрежа у нас. Събрани са 32 хиляди подписа.

Искането е преди да има неоспорими доказателства за безвредната работа на телекомуникационната техника – тя да не бъде въвеждана в употреба.
Коронавирусът и 5G: Плениха техници на мобилен оператор Перуанци се изплашиха, че ще им конфигурират 5G антена, която пък ще ги болести с COVID-19
„ Действието на този мораториум да бъде в действие до даването на неоспорими резултати от интернационално признати eкспериментални, епидемиологични и други научни проучвания, доказващи липса на нездравословно биологично влияние при кратковременна и хронична експозиция от радиочестотно лъчение по стандарт 5G върху хората и заобикалящата ни природа – животни, инсекти, растения и други “, обосновават се от гражданската организация „ Стоп 5G в България, тъй като здравето е по-важно “.
„ Тренд “: Огромна част от българите имат вяра на тайни теории за COVID-19 Един от трима се плаши от 5G, един от петима счита, че Бил Гейтс ни е разболял, с цел да ни постави чипове
В писмото си жителите стимулират настояването с медийни изявления и изказвания на разнообразни учени за нездравословното въздействие на технологията. Те допълват, че чакат депутатите да се произнесат с решение в 3-месечния период.

Снимка: btvnovinite.bg

Припомняме, че съгласно изследване на „ Тренд “ извършено този месец, 12% от респондентите са уверени, че „ коронавирусът се популяризира посредством 5G технологията “. Общо 35% от запитаните са на мнение, че 5G е рисково, до момента в който едвам 12% нямат терзания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР