Граждани твърдят, че котки масово се избиват в Казанлък. Сигналът

...
Граждани твърдят, че котки масово се избиват в Казанлък. Сигналът
Коментари Харесай

Откриха убита котка. Масови ли са посегателствата?

Граждани настояват, че котки всеобщо се избиват в Казанлък. Сигналът идва от обществените мрежи.

Стефка Б. споделя и фотография, на която се вижда едно от убитите животни. Тя разкрива, че казусът е от кв. " Изток " и добавя, че не е казус. Тя декларира, че през последния месеци има " всеобщо изтребване на котки ". Жената обаче не дава повече информация по предпогаемото закононарушение.

Стефка Б. добавя, че е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи.
" Поредното убито коте в кв. " Изток ". В продължение на месец - всеобщо изтребване на котки. На подадения сигнал екип на РПУ направи оглед и предприе процедура според законовите разпореждания, за което благодарим ", написа Стефка Б. Случката, разграсена във Фейсбук, възмущава казанлъчани. Много хора недоумяват за какво някой би наранил безпризорните животни.

  " Хем не поставят никакви грижи, а ги убиват. Какво ви пречи едно красиво създание! ", отбелязва Нина П.
  " Щом убива животни, значи и на човек ще посегне ", счита Росица Д.  " Защо бе " хора "! Какво ви вършат почтените душички! Не те, а вие сте животните! Има различен метод, не е този. Трябва да се кастриратвсички улични животни, с цел да се понижи популацията им. И най-важно е хората, които взимат домакински любим, да се грижат за него, а не да го изхвърлят на улицата и готово. Лесна работа! ", написа и Дида И. Към момента повече детайлности за сигнала за похищението против котки в Казанлък няма. Припомняме, че преди дни ви разказахма за различен случай на принуждение против бездомно животно. Тогава бе убито безпризорно куче в Асеновград.Причината? Местни настояват, че това станало, тъй като то лаело. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР