Граждани се събраха на протест пред Министерски съвет в подкрепа

...
Граждани се събраха на протест пред Министерски съвет в подкрепа
Коментари Харесай

Протест в защита на Десислава Иванчева

Граждани се събраха на митинг пред Министерски съвет в поддръжка на задържания за корупция кмет на регион „ Младост “ Десислава Иванчева, съобщи БГНЕС.
 
Изразяващите недоволството си се проведоха в обществените мрежи. Те упорстват, че Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова са задържани непозволено.
 
„ За всички сериозно мислещи хора е видно, че става въпрос за набеждаване, проведено от незаконна група против Иванчева и Петрова. Искаме правосъдният министър Цецка Цачева да провежда специфична среща, на която обществено да се обсъдят всички така наречен доказателства, както и всички обстоятелства, известни до момента. А те водят точно до извода, че това е закононарушение по набеждаване за искане и взимане на рушвет “, разяснява някогашният пиар на „ Младост “ Петър Кърджилов. Според него даже прокуратурата е нямала позволение от арбитър за маркирането на парите от подкупа, които бяха открити в автомобила ѝ.
 
Той дефинира правосъдния развой против Иванчева като „ политическа акция на строителната мафия “ и добави: „ Тя влезе в ареста и незабавно започнаха няколко градежа в „ Младост “, като гъби никнат и хората стачкуват против това “.
 
Сред транспарантите на протестиращите се четяха надписи като „ Разследване на незаконната група, която сготви Иванчева и Петрова “, както и „ Ние сме Деси и Биляна “.-->
 
Сред тях бе и майката на Десислава Иванчева – Любка, която носеше афиш с надпис: „ Дъщеря ми е почтена! Тя е жертва на строителната мафия “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР