Граждани събират подписка в подкрепа на кмета на Септември Марин

...
Граждани събират подписка в подкрепа на кмета на Септември Марин
Коментари Харесай

Граждани се събраха да подкрепят кмета на Септември

Граждани събират подписка в поддръжка на кмета на Септември Марин Рачев, желаят да го създадат, тъй като смятата, че е работещ кмет и към момента не е потвърдена виновността му, сподели кореспондентът ни Димитър Димитров.

Септември

Хората го опазиха, като споделиха, че от заран до вечер работи в общината и ревизира всичко. Тя бяха безапелационни, че няма корупция в Септември и че общината се ръководи с грижа за хората.

Исканията на протестиращите са кметът да бъде освободен и да се върне на работа.

По-рано през днешния ден Румяна Арнаудова заяви пред Българска национална телевизия, че се проверяват злоупотреби за 13 милиона лв. в община Септември, с изключение на кмета, като обвинен ще бъде привлечено и длъжностно лице за документна машинация. А на 14 компании ще бъде направена проверка, тъй като в офис са открити документи по съмнение за данъчни закононарушение.
 Румяна Арнаудова: Подчинен на кмета на Септември също ще получи обвиняване Румяна Арнаудова: Подчинен на кмета на Септември също ще получи обвиняване
Разследват се злоупотреби за 13 милиона лв. в община Септември, с изключение на кмета, като обвинен ще бъде привлечено и длъжностно лице за документна машинация....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР