Граждани са се събрали пред ДАНС, за да протестират срещу

...
Граждани са се събрали пред ДАНС, за да протестират срещу
Коментари Харесай

Протест пред ДАНС, блокираха бул. Черни връх

Граждани са се събрали пред ДАНС, с цел да стачкуват против противозаконното подслушване в страната, съобщи БНР. В региона има засилено полицейско наличие. Малко преди 16.00 часа стачкуващите блокираха бул. „ Черни връх “.

„ Исканията са три - влизане от чиновници, проверяващи служители на реда на Министерство на вътрешните работи, изземване на сървърите, запечатване на служебните каси. 30 години тук се събират по този начин наречените стопански досиета и политически на прехода, с които се ръководи страната “, съобщи един от уредниците на митинга Росен Миленов, някогашен чиновник на ДАНС.

„ Подменя се вотът на жителите. Разследващи служители на реда, ние ще ги придружаваме, с цел да има бистрота. Чакаме полицията. И, в случай че имат предпочитание, правозащитните органи да влязат, с цел да предотвратят националните изменничества. Тук е фабрика за основаване, запазване, потребление по най-груб метод на компромати, с които се подменя вота на жителите. Ние назначаваме подвластни хора, които с тези компромати ги ръководят “, сподели още Миленов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР