Граждани протестират и доколкото това се случва по един демократичен

...
Граждани протестират и доколкото това се случва по един демократичен
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев търси войната, защото няма кауза, която да осмисли мандата му

Граждани стачкуват и доколкото това се случва по един либерален метод - това е ок. Не са естествени обаче дейностите на президента Радев. Той търси хауса и борбата, размахвайки пестник. Държавният глава би трябвало да търси разговор и единство, Радев обаче търси борбата и това е огромният проблем, който виждам в България през днешния ден. Това съобщи президентът от 2012-2017 година Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното в ефира на Нова телевизия.

По думите му това, което чака от него е, че той ще продължи с борбите. "Той няма никакъв екип, външна или вътрешна политическа активност, за 4 години от мандата му не можем да посочим нито един триумф, вижда, че няма какво да регистрира и ще заложи всичко до изборите с цел да търси борби.

Който няма идея има потребност от война, а той няма идея и ще търси точно войната, с цел да осмисли мандата си ", счита още Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното.

Румен Радев прикани още веднъж протестиращите да не се поддават на провокации

"Радев не трябва да бъде героизиран, тъй като той не заслужава това. Моят съвет към него е, откакто толкоз доста приказва за върховенството на закона, би трябвало да знае, че институциите се крепят на закона, той не е първият проверяван от прокуратурата. Държавният глава би трябвало да спомага на проверяващите, с цел да излезе истината. Корупцията не се бори с юмруци по площадите, а с истината. По дейностите му остава чувството, че той има какво да крие ", сподели още Плевнелиев.

"За първи път президентът е загърбил всички правила на демократична държавност и погазва намерено Конституцията ", сподели още той.

Плевнелиев предвижда, че няма да има предварителни избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР