Граждани посрещат Борисов на летище “София с викове “Оставка!. Премиерът

...
Граждани посрещат Борисов на летище “София с викове “Оставка!. Премиерът
Коментари Харесай

Протестиращи посрещат Борисов на столичното летище

Граждани посрещат Борисов на летище “София ” с крясъци “Оставка! ”. Премиерът се завръща през днешния ден след невиждано дългите и изтощителни договаряния в Брюксел.
Евролидерите се срещнаха, с цел да обсъдят новата бюджетна рамка на Европейски Съюз и средствата, които ще бъдат отпуснати на страните за битка с икономическата рецесия, съпътстваща COVID-19. По време на тази среща стана ясно, че България ще получи общо 29 милиарда евро.

Част от участниците в антиправителствените митинги се насочиха към държавния ВИП на летище " София " Там са представители на Гражданско съдружие “БОЕЦ” и представители на младежката организация на “Демократична България”.

Припомняме, че през днешния ден министър председателят не съумя да участва и на вота на съмнение, който се организира по време на изключително парламентарно съвещание. Вотът не бе утвърден, само че пристигна по едно и също време с втория ден от целодневните митинги против кабинета “Борисов 3”. Гражданите се бунтуват към този момент общо 14 дни.

Междувременно от няколко дни към този момент е ясно - ремонт в кабинета ще има. Заявката на ръководещите е той да бъде сериозен, само че към момента не е ясно кои фрагменти ще бъдат освободени от служба. Припомняме още, че предходната седмица оставки бяха поискани на трима министри - Горанов (финанси), Караниколов (икономика) и Маринов (МВР). Още на идващия ден бе обявено, че оставките ще бъдат на дневен ред едвам след вота на съмнение. Междувременно самият Горанов през вчерашния ден съобщи, че не вижда причина да си потегля от поста.

Борисов е новия Орешарски.???? Вече научи всички задни входове на здания и летища, а цялата антипротестна изразителност е copy/paste на приказките на Маяма от времето на Орешарски!???? Пу, па му и отива, бе! ;)
Posted by Vessislava Tancheva on Tuesday, July 21, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР