Граждани от Спаси София и жители на кварталите Надежда и

...
Граждани от Спаси София и жители на кварталите Надежда и
Коментари Харесай

Жители нападат Спаси София за разкритията им за корупция в ремонта на Северния парк

Граждани от " Спаси София " и поданици на кварталите " Надежда " и " Свобода " сблъскаха позиции за Северния парк .

Ще борим ли корупцията , заяде се иронично жителка на квартала. Ще представим доказателства, дадоха отговор ѝ уредниците.

Не виждаме какъв е казусът в Северния парк, опазиха придобивките жителите на кварталите, които употребяват парка за отдих. Този парк не е ремонтиран от 30 години, скочиха жителите.
 Ремонтът на Западния парк е спрян, алармира
Ремонтът на Западния парк е спрян, алармира " Спаси София "

На строителната площадка нямало нито служащи, нито техника

Защо не скачахте като нямаше ни една лампа тука , възрази различен жител. Това е най-хубавият парк в София , отбрани парка още един гражданин на квартала.

Други пък видяха политически миг и предизборни цели в разкритията на " Спаси София ", защото един от представителите е претендент за областен кмет в Княжево. Жителите се заканиха да отидат на полемиката му.

Няма корупция тука , скочиха недоволните.

Мисля, че хората са подведени , съобщи Борис Бонев от " Спаси София ". Надписва се от детски люлки , сподели още той. Всички жители на София са ощетени , безапелационен беше Бонев.

Той упорства за бистрота при публичните поръчки . Трябва да се обезпечи конкурентна среда, счита още Борис Бонев.

Цялата информация за нарушаванията ще бъдат дадени в прокуратурата. Има редица нарушавания в ремонта на този парк, съобщи той.

338 хиляди лева ще коства новото съоръжение на част от парка. От " Спаси София " са поискали други предложения и те са доста по-евтини . Монтирани са люлки от друга компания съгласно " Спаси София ".

Говорите си празни приказки , ядосаха се хората. Преди нямаше пейки, имаше единствено наркомани и пияници, опазиха люлките хората от кварталите.

Абсурдни цени съгласно " Спаси София " са препоръчани и за аксесоарите за кучета .

Има резултати и те се виждат , отново се ядосаха жителите от кварталите. Вие сте претендент за кмет на различен регион, нападна гневна гражданка. Ти какво облагороди, бе тигре , съобщи сресан мъж. Ще закъснеете за личното си предизборно събитие, захапа жителка на квартала. Защо не спасихте София преди 76 години , включи се и пенсионер с бастун. Вие по кое време сте идвали в Надежда, попитаха още хората.

Хората имат право да показват мнението си, не се даде Борис Бонев. По думите му доказателствата, с които разполага " Спаси София ", са безапелационни .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР