Граждани организираха подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000

...
Граждани организираха подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000
Коментари Харесай

Смразяваща мълва за убиеца на Виктория, ето каква е тя

Граждани проведоха подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000 души са поискали локалната власт да вземе ограничения в зоните за спорт и отдих, поради убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова, оповестява Bulgaria on air.

Днес подписката бе импортирана в общината, а тематиката ще бъде разисквана и на идната сесия на общинския съвет в Русе. Инициатор на подписката е локално съдружие, което всяка седмица провежда любителски бягания за здраве.

В нея са набелязани три типа ограничения, свързани с обезпечаване на спокойствието на русенци. Хората желаят повече камери в парковете и зоните за спорт, както и наличие на полицията в тъмните часове на деня.

Именно охранителни камери засякоха бягството на Северин от мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова.

Според хора в региона има мълва, че в седмиците преди случая с Виктория, Северин е смущавал и други дами в Парка на Младежта. Освен това в региона имало доста ексхибиционисти и други.

Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 13 октомври на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в немски град Щаде бе задържан Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд позволи изгонването му и се чака той да бъде върнат у нас. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е умъртвил, само че не и че е изнасилил Виктория. Тези самопризнания нямат процесуална стойност по българския Наказателно-процесуален кодекс и би трябвало да бъдат доказани и пред българските проверяващи. Дали Северин ще желае да бъде съден по съкратена процедура, което би го избавило от пожизнен затвор, ще зависи от това дали ще се признае за отговорен и по двете обвинявания, когато делото стартира всъщност в Русенския областен съд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР