Граждани издирват жена, която според тях поставя отрова за кучета

...
Граждани издирват жена, която според тях поставя отрова за кучета
Коментари Харесай

Бургазлии дават жена, която поставя отрова за кучета, на прокурор

Граждани търсят жена, която съгласно тях слага отрова за кучета в Бургас. Тя е записана посредством камери за видеонаблюдение. Загрижените притежатели на четириноги популяризират записа в обществените мрежи. Притеснените ще подадат тъжба в прокуратурата, приканват и общината да се самосезира и реагира.
Вече трети месец това се случва в региона на ул. " Проф.Асен Златаров " зад Турското консулство до ул. Гурко до Зоомагазина в града.
Вече има смъртни случаи. Домашният любим на Диана е умрял откакто е погълнал от отровата. " Излязох сутринта, с цел да си разходя кучето, което беше на мотив. Доближи се до едно дърво и помислих, че единствено ще го подуши. След момент обаче видях, че има някаква кутия със синьо вещество. Аз го дръпнах, само че той съумя да погълне малко от него ", споделя тя пред Нова тв. " След 50 метра стартира да залита, а от устата му излизаше пяна. Веднага тръгнахме към ветеринаря. През цялото време се тресеше. 10 минути по-късно умря ", сподели още тя.
Отровата обаче прилича сини бонбонки, споделя един от пострадалите, и това я прави рискова за дребните деца, които играят в този парк. По думите му отровата се популяризира към този момент трети месец.
В бургаските групи се разяснява, че дамата е разпозната, само че с този случай към този момент ще се заеме прокуратурата. Хората, които са създали записа обаче отхвърлят да приказват, тъй като се опасяват.
Коя е дамата и какво прави можете да видите във идващото видео.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР