Графити рисунка на Банкси, която в продължение на няколко месеца

...
Графити рисунка на Банкси, която в продължение на няколко месеца
Коментари Харесай

Нова луксозна жилищна сграда в Лондон запази оригинален Банкси върху фасадата си

Графити рисунка на Банкси, която в продължение на няколко месеца бе скрита от строителни скелета, ще бъде още веднъж открита публично в понеделник в сърцето на Нотинг Хил в Лондон, споделя " Ройтерс ".

Творбата, известна под разнообразни имена като да вземем за пример " Художникът на графити ", " Живописецът " или просто " Валескес " - демонстрира художник с палитра и статив, който рисува на стената " Банкси " с огромни червени букви.

Рисунката, която се появява на ъгъла на " Аклам " и " Портобело Роуд " през 2008 година, бе покрита, откакто в постройката започнаха строителни преустройства за основаване на първокласни жилища.
 Графити рисунката на Банкси е оставена в истинския си тип след ремонта на постройката
© Reuters

Графити рисунката на Банкси е оставена в истинския си тип след ремонта на постройката

Саймън Лайонс, изпълнителени шеф на строителната компания, която е купила парцела и прави ремонта, разяснява, че рисунката е ужасно допълнение за постройката, както и за квартала Нотинг Хил.

Той твърди, че творбата на Банкси е била една от аргументите да купи постройката, защото тя й придава спомагателна стойност. Първоначално проектите на компанията са били да реалокират стенописа, само че по-късно решили, че ще е прекомерно рисковано, по тази причина са го оставили на истинското му място. Покрили са го със стъкло и му сложили осветяване.

Луксозните жилища в постройката са на цена от най-малко 950 хиляди паунда за едностайно жилище, добавя Лайонс. " Дали би ми харесало Банкси да пристигна и да изрисува постройката, в която пребивавам? Вероятно не ", добавя той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР