Графити-майсторът Светозар Янков – Sve започна рисуването на фасадата на

...
Графити-майсторът Светозар Янков – Sve започна рисуването на фасадата на
Коментари Харесай

Врачански квартал ще бъде домакин на рокфест

Графити-майсторът Светозар Янков – Sve стартира рисуването на фасадата на СУ „ Никола Войводов “. Основен акцент в стенописа ще е образованието и науката. Преобразяването на фасадата на междинното учебно заведение е част от фестивала „ Rockin’ the Walls’’, който ще се организира на 8 юни /събота/, от 18:00 часа – на откритата сцена в парк „ Дъбника “.
Събитието ще зарадва най-младите врачани с добре селектирана музикална вечер онлайн, в границите на която ще се чуят и видят редица известни български хип-хоп реализатори, измежду които: DJ Unkle Billy и Julydrummer, Секта, 5 O’clock, ПримNerve, N. Kotich, GerataNRGD, MD Beddah, Shumery Tribe, True Soul Nation и други.
Още близо месец остава до 7-то издание на огромния рок ваучър Vola Open Air, който се организира на „ Околчица “ във Врачанския Балкан. Много са аргументите, поради които не трябва да се пропуща това музикално събитие, към този момент с извоювани обичаи.
В началото на м.септември  в местността “Леденика “ нов рок концерт ще се зарадват феновете на известната музика. Рокуикенд следва и по време на Врачанския есенен панаир, сподели кметът Калин Каменов за идните начинания до края на годината. “Ще отнемем купата на град Каварна като рокстолица на България “, разяснява кметът на Враца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР