Графичната визия на новите локомотиви Сименс Smartron вече е избрана

...
Графичната визия на новите локомотиви Сименс Smartron вече е избрана
Коментари Харесай

Избранa e графичната визия за новите локомотиви на БДЖ

Графичната визия на новите локомотиви Сименс Smartron към този момент е определена след извършено публично гласоподаване, налично на формалната страница на БДЖ. В рамките на две седмици са дали своят вот 29 218 консуматори, като неоспорим победител в анкетата е ливреята Green force с общо 9 861 гласа. На второ място остава визията Airborne със 7 741 гласа, следван от The Kingfisher със 7 189 гласа и Bewinger с 4 427 гласа.

Green force наподобява печели последователи със своята символика към екологичните преимущества на железопътния превоз. Кауза, към която актуалният свят се стреми в търсене на все по-щадящи природата средства и на прага на 2021 година, избрана от Европейската комисия за Европейска година на железопътния превоз.

Избраната графична визия ще бъде предоставена на Сименс за осъществяване (чрез облепящо фолио), като всички разноски по проектирането и направата са включени в цената за доставка на новите локомотиви.

Съгласно подписания контракт доставката на първия локомотив ще бъде осъществена до края на месец февруари 2021 година, като всичките 10 локомотива ще бъдат в депата на националния железопътен транспортьор до края на месец май 2021 година, само че след извършени диалози с производителите се чака първите локомотиви да дойдат в България още през януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР