Граф Игнатиев ми е любимата улица, в сегашния вариант. Живеех

...
Граф Игнатиев ми е любимата улица, в сегашния вариант. Живеех
Коментари Харесай

Цитат на деня: "Граф Игнатиев" в сегашния вариант ми е любимата улица

Граф Игнатиев " ми е обичаната улица, в настоящия вид. Живеех дълги години на ъгъла на " Любен Карвелов " и " Граф Игнатиев ", и помня каква съсипия беше там. Трамваят го чувах от Руски монумент като идваше, толкоз тракаше, не че слухът ми е голем ".

Така отговори на въпрос от " Нова телевизия " коя му е обичаната улица министър председателят Бойко Борисов. От другите въпроси, в жанр лексикон, които му бяха заложени, стана ясно, че всяка заран първо беседва с дежурния от Министерство на вътрешните работи, който му рапортува за обстановката през нощта.

Ремонтът на улица " Граф Игнатиев " е един от най-обсъжданите, от правените в София в последните години. Недоволство имаше както поради качеството на работата, по този начин и поради някои стилистични решения, като към този момент заменените " перки на акула ", около трамвайните релси и демонтираният шадраван, който приличаше на надгробна плоча.

Бившият заместник-кмет на София Евгени Крусев пък получи обвиняване за ощетяване на общината, обвързвано с ремонта на улицата.

В изявлението през днешния ден, Борисов за следващ път сподели, че няма другари, тъй като те биха злоупотребили с другарството им. Каза също, че няколко пъти къщата му в Банкя е била обирана, само че това е станало " по време на ръководството на Българска социалистическа партия ".

Премиерът сподели, че кучетата са му занимание и към този момент не рисува. " Сега рисувам човечета, като пристигна внукът ми, му демонстрирам ", уточни още Борисов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ремонтите в центъра на София (107)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР