Градусите се вдигат и дрехите падат. Родните звезди стават все

...
Градусите се вдигат и дрехите падат. Родните звезди стават все
Коментари Харесай

Андреа показа стегнато барабанче! Певицата влезе в оспорвана битка за Яко дупе 2017! (СНИМКИ 18+)

Градусите се подвигат и облеклата падат. Родните звезди стават все по-провокативни, а плюсът от това е, че на мъжкото съсловие към този момент не му се постанова да тича по будките за списания със звезди по долни дрехи или без, а просто да прегледа най-колоритните Instagram профили.

На сходни снимки HotZona се натъкна в профила на Андреа в обществената мрежа. Певицатапоказа секси форми – и гърди, и плътно дупе. Изпълнителката е най-вероятно в хотелската си стая и се е щракнала – на едната фотография по пай халат, а на другата – по блузка. Няма по какъв начин да не видим, че Андреа е изваяла много добра фигура.

Определено е огромна конкуренция на останалите родни известни дами, които заголиха към този момент форми в мрежата. И в случай че има конкуренция за „ Най-яко дупе на годината “, борбата несъмнено ще е оспорвана.

Русокоската до неотдавна беше на награждаване в Кипър на „ En Moda International Awards Night “ дружно с Faydee и Mohobi. От там се върна и с приз, което е следващото й интернационално отличие. В момента се подвизава в Албания, само че не е ясно дали по работа, или на отдих е отишла там.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР