Градушка удари няколко части на страната. В социалните мрежи бяха

...
Градушка удари няколко части на страната. В социалните мрежи бяха
Коментари Харесай

Градушка удари няколко части на страната

Градушка удари няколко елементи на страната. В обществените мрежи бяха оповестени клипове и фотоси, показващи ледени парчета в разнообразни размери. Ловеч, Перник, Нови Искър, кюстендиското село Раждавица са единствено част от обитаемоте места, в които имаше превалявания.

 В Министерство на вътрешните работи към този момент е образуван спешен щаб, а регионалните шефове бяха задължени да рапортуват какво се случва в районите им.
 
Според прогнозата за времето за 10 области на страната е разгласен оранжев код за превалявания и гръмотевични стихии за понеделник, 3 юли. Предупреждението е в действие за областите Видинска, Монтанска, Врачанска, Плевенска, Ловешка, Габровска, Великотърновска, Русенска, Търговищка и Разградска.
 
За други 14 области на страната, както и за столицата, е разгласен жълт код за превалявания и гръмотевични стихии за понеделник. Предупреждението е в действие за областите Силистренска, Шуменска, Варненска, Бургаска, Сливенска, Ямболска, Старозагорска, Хасковска, Кърджалийска, Смолянска, Пловдивска, Пазарджишка, София-град, София-област и Пернишка.





  По тематиката Предупреждават за превалявания и гръмотевични стихии в понеделник Валентин Радев за готовността за проливни превалявания: Всичко е под контрол
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР