Градушка от ледени късове с размер на орех удари Централна

...
Градушка от ледени късове с размер на орех удари Централна
Коментари Харесай

Силна градушка удари Карлово, Нова Загора и АМ Тракия

Градушка от ледени парчета с размер на орех удари Централна България. Засегнати са Карлово, Нова Загора и Котел, оповестява Нова телевизия.
Около 17:00 часа придвижването по автомагистрала " Тракия " в региона на Нова Загора е било мощно затруднено поради ледените парчета.
По пътя от Нова Загора за Раднево бурята е съборила огромно дърво. Хора от региона се оплакват от разстройства в електрозахранването.
" Страшен град с разнородни размери се изсипа през днешния ден следобяд в Нова Загора " - разяснява бурята Валентина Иванова пред bTV.
В Карловско са нанесени големи провали върху реколтата.
Най-големи са провалите в село Каравелово, заяви за Радио " Фокус " -Пловдив кметът на обитаемото място Славка Червенкова.
" Унищожени са всички лозови и зеленчукови насаждения в селото ", сподели Червенкова. Тя посочи, че градушката е заваляла към 15.30 часа и е траяла към 10 минути.
Градушка е валяла и в Карлово и селата Богдан, Певците и Иганово, като там тя е била примесена с дъжд. Продължила е към 3-4 минути и е била по-слаба, като не е предизвикала забележими съществени вреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР