Градското дерби на Милано приковава погледите в първия рунд на

...
Градското дерби на Милано приковава погледите в първия рунд на
Коментари Харесай

Регистрацията в Сезам отваря шанс за залог на Милан – Интер

Градското дерби на Милано приковава погледите в първия рунд на полуфиналните мачове от Купата на Италия. В другия мач пък ще спорят Ювентус и Фиорентина. Съперниците ще изиграят по два мача, като първият е на 1-ви март от 22:00 българско време. ще ви обезпечи стотици разнообразни благоприятни условия за залог на огромното дерби.

Какво демонстрират коефициентите?

Коефициентите на Sesame България са много изравнени. Победата за символичните посетители от Интер се търгува при коефициент от 2.42. Успех за Милан е оценен на 2.50, а за тъждество може да заложите при ставка 3.50. Букмейкъра предлага и още няколкостотин разнообразни благоприятни условия за залог, които може да видите при посещаване на уеб страницата, даже и без да сте се записали.

Какво ни демонстрира класирането?

Последния уикенд на Серия А ни сподели изумителната конкурентност в шампионата. Нито един отбор от топ 10 не съумя да завоюва мача си, а цели три тима опропастиха шанса си да окупират първата позиция, която остана във притежание на Милан. Въпреки равенството против слабака Салернитана, „ росонерите “ са на първа позиция с 56 точки. Интер е единствено два пункта обратно, даже и след изненадващата загуба от Сасуоло. „ Нерадзурите “ са и с един мач по-малко. С безусловно същия актив може да се похвали и Наполи, а Ювентус дебне от задна позиция с 47 пункта.

Както и през миналата година, главната борба за купата е сред двата гранда от Милано, само че този пък „ червено-черните “ не са толкоз подвластни от Ибрахимович и имат всички шансове да устоят до края. Общо взето, и двата отбора имат идентичен актив и надали можем да вадим заключения за моментното им положение от класирането.

Формата на Милан

Възпитаниците на Стефано Пиоли нямат загуба в последните си 5 мача. Преди упоменатото към този момент тъждество против последния в класирането, Милан победи Сампдория и и отнесе Лацио с 4:0 за Купата. В предходния мач пък удържа Ювентус за 0:0. „ Росонерите “ се радват на третата най-хубава офанзива и третата най-хубава отбрана в шампионата. Ибрахимович и топ голмайстор с 8 попадения, само че компактно зад него са Оливие Жиру и Рафа Леао с по 7. Въпреки, че не прави най-резултатните мачове с Италия, тимът записа три оувъра в последните си 4 мача. Сезам бг ви дава ставка от 1.77 за този пазар, което наподобява повече от изкушаващо.

Трагичен Интер

На пръв взор, Интер разполага с по-класните реализатори, само че моментната им форма е просто покъртителна. Те изгубиха шанса да оглавят класирането след загуба с 0:2 от Сасуоло през уикенда. Със същия резултат ги победи и Ливърпул през седмицата, макар, че мачът си бе равносилен. Предходния турнирен мач бе тъждество с Наполи. Преди това пък, отборът загуби огромното дерби против Милан. Единствения им триумф в последните 5 мача пристигна против Рома за Купата. Интер позволи най-малко по един гол в 8 от последните си 10 мача. Много разумно е Милан да вкара най-малко един гол, а Сезам бонус коефициента това да се случи е 1.28.

Sesame България прогноза за мача

Най-логичен наподобява залогът за над 2.5 гола в мача. Ние обаче постоянно сме търсили по-солидните коефициенти и ви предлагаме да комбинирате този залог с победа за Милан. Предното дерби, което се изигра на 5-ти февруари, приключи с триумф за „ росонерите “ с 2:1. От тогава насам, формата на Интер спадна доста и по нищо не наподобява, че „ синьо-черните “ ще ни показват нещо друго. Пазарът „ Милан да завоюва и двата тима да отбележат над 2.5 гола в мача “ ще ви донесе коефициент 4.20 в Sesam.bg. Ако решите да извършите права колонка, може да употребявате надалеч по-сигурното „ Милан да вкара над 0.5 гола в мача “, където обаче коефициентът е едвам 1.28.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР