Градският транспорт в Пловдив винаги е бил обект на критики,

...
Градският транспорт в Пловдив винаги е бил обект на критики,
Коментари Харесай

Гневен пловдивчанин: Пътници са принудени да ползват само задната врата на автобус №9

Градският превоз в Пловдив постоянно е бил обект на рецензии, само че търпението на пловдивчани стартира да се изчерпва. Граждани в продължение на месеци са принудени да употребяват единствено една от вратите на рейс по линия 9. Хората споделят, че по този метод се основават серия от неудоства за тях, тъй като от време на време влизайки единствено от едната страна се получава голямо скупчване на пасажери.
Прочетете още
Читател се свърза с TrafficNews, с цел да показа този проблем с градския превоз под тепетата.

" Здравейте. От доста месеци рейсът на фотографията е с механически проблем, само че все пак се движи по линията. Пътниците от рейса се качват и слизат единствено от задна врата, а по този начин се получава бутаница, тъй като рейсът е от най-малките. Щом рейсът е с две порти, би трябвало и двете порти да се отварят, само че предната врата сякаш е развалена. "

Години наред от Община Пловдив се пробват да усъвършенстват градския превоз, само че без необикновен триумф. Припомняме, че единствено преди няколко месеца беше взето решение да бъдат отстранени дребните рейсове от състава на градския превоз. Това обаче по този начин и не се случи и превозвачите се възползват от този факт.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР