Градският терминатор сякаш се въплътил в ексклузивния модел на Range

...
Градският терминатор сякаш се въплътил в ексклузивния модел на Range
Коментари Харесай

Нов терминатор кръстосва София- "Evoque"!

Градският терминатор като че ли се въплътил в извънредния модел на " Range Rover " - " Evoque ". Компактният всъдеход стремително се трансформира в шлагер на автопазара с безкомпромисната композиция сред разкош, динамичност и комфорт.

Специалисти го дефинират като най-иновативният автомобил, създаван в миналото от Range Rover.

Визията му е родена от пристрастеността на марката, само че е друга, практична, привлекателна и вълнуваща.

Range Rover Evoque се предлага в две версии – с 3 и 5 порти. При тривратата версия има две обособени задни седалки, като има вид и за обща седалка при предпочитание на клиента. Еvoque с 5 порти е още по-атрактивен, предлагащ по-голяма деловитост и прелест за фамилиите. При него линията на покрива е с 30 мм по-висока, което обезпечава повече място за главата и раменете за пасажерите на задната седалка.

Evoque се предлага с три дизайнерски тематики - Pure, създаваща възприятие за модерност; Prestige, която залага на лукса и Dynamic, която придава самонадеян и състезателен темперамент на автомобила. Всяка тематика е по своему привлекателна във връзка с екстериорния жанр, интериорните решения и характерностите на оборудването, които оферират най-високо равнище на комфорт в купето и улеснения за хората в него.

Evoque Pure е най-чистият израз на истинската идея за LRX. Отвън моделът се отличава със мощно лъскави черни елементи по задния похлупак и по междинната линия на автомобила. Погледът притеглят и стилните детайли по вътрешните панели на вратите както и модерните 18-инчови джанти Sparkle Silver.

Вътре седалките са облицовани с мека кожа, а за обшивка на централната подпора е употребен матиран алуминий. Стандартното съоръжение включва още затопляне на предните седалки, 8-инчов екран с висока резолюция и touch скрийн екран, климатична уредба с надзор на температурата, аудио система Meridian с 11 представителя и събуфер, бутон за пускане на автомобила, Bluetooth за връзка с мобилен телефон и аудио стрийминг, USB порт и адаптивна система за поддържане на непрекъсната скорост Cruise Control.

Функциите за ръководство и сигурност включват системата за помощ при тръгване по надолнище Hill Launch Assist, датчици при паркиране на заден ход, системата за ръководство в офроуд условия Terrain ResponseTM и системата Hill Descent Control, която подкрепя автомобила при втурване по надолнище.

Луксът е определящ при " Presige " във всеки детайл - от екстериорно светлите елементи и 19-инчовите джанти Diamond Turned до изящния интериор с финна кожа „ Оксфорд” с избор на топли и подканящи цветови схеми с същински облицовки от дърво, постелки с подобаваща форма и хромирани прагове. Металикът се предлага като стандарт, а ксеноновите предни фарове с LED осветяване ще привлекат вниманието и на най-големия авто критик.of

Всеки критик, обаче би останал безгласен във връзка с удоволствието да управляваш " Evoque ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР