Градският департамент по образованието добавя нова длъжност към най-тежката си

...
Градският департамент по образованието добавя нова длъжност към най-тежката си
Коментари Харесай

Ректорът на Ню Йорк добавя „ръководител на развитието на училищното ръководство“ на фона на съкращенията на бюджета на Адамс

Градският департамент по образованието прибавя нова служба към най-тежката си администрация макар обещанието на канцлера Дейвид Банкс да понижи централния бюджет до дъно учебни заведения от брадвата, научи The Post.

Даника Рукс, заместник-ректор на Banks по водачеството, назначи Даниел Джунта на новосъздадена служба: „ началник на развиването на учебното водачество “.

Гиунта, някогашен шеф, е служил съвсем 10 години като шеф на най-успешния район в града, Дистрикт 26, който включва учебни заведения със междинни приходи до заможните Североизточни Куинс.

„ Сърцето ми се усеща тежко, когато стъпвам в тази нова позиция, само че желая да ви уверя, че нося със себе си всеки урок, на който тази общественост ме е научила. Уроци на наслада, обич, високи упования и безсърдечен блян към високи достижения “, сподели Джунта в имейл до фамилиите на Дистрикт 26.

Малко преди Банкс да встъпи в служба през 2022 година, той даде обещание да раздруса и разбие раздутата администрация, като попита „ Каква е доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР