Градския басейн в Асеновград отваря врати днес. А утре (01.06.19

...
Градския басейн в Асеновград отваря врати днес. А утре (01.06.19
Коментари Харесай

За деня на детето в Асеновград - безплатен вход за басейна и дискотека в парка

Градския басейн в Асеновград отваря порти през днешния ден. А на следващия ден (01.06.19 г.) във връзка Деня на детето достъпът за най-малките ще бъде свободен. Общинският басейн в Асеновград ще открие летен сезон’2019 този петък, а в събота. Празникът при басейна в града ще започва тъкмо в 12:30 ч. с детско празненство, игри и изненади.
Припомняме, че общата стойност на всички ремонтни действия на басейна е в размер на близо 110 000 лв. . Детският басейн дава отговор на всички модерни европейски условия за сигурност - сложени са противоплъзгащи плочки и нова пързалка, изясняват от общинската администрация. Използваемата повърхност е разширена с 400 квадратни метра. На в допълнение облагороденото място са сложени 80 нови шезлонги и чадъри.
Изградени са нови пространства за лекарския кабинет към плувния комплекс, стая за защита и хигиенист, стая за спасителите и четири съблекални. Градският басейн в Асеновград е с размери 25/50 метра, а водата в него е минерална с температура от извора 32 ̊. Комплексът разполага и с безвъзмезден паркинг. Входните такси се резервират, както до момента. За 4 лв. дневно могат да плажуват възрастните, 3 лв. ще заплащат лицата до 18-годишна възраст. Управата на басейна предлага и три типа месечни карти. Те са с цени от 40 лв. за деца до 14 година и 50 лв. за възрастни. Предлага се карта за прилагане на басейна в часовете до 10:00 ч. и след 18:00 ч., която е на стойност 35 лв.. Членовете на спортни клубове в Асеновград пък могат да си закупят абонамент за 10 лв. на месец.
Забавления за малчуганите на 1-ви юни (тази събота) са готови и в Градския парк. Празничната стратегия ще стартира от 11:00 ч. и ще продължи до късния следобяд. Поздрав към асеновградчани ще насочат деца от детски градини и креативен сформира в Асеновград. Ще има детски интерактивен спектакъл, дискотека вид маскен бал и арт работилница за маски и балони. А най-после ще бъде извършен и конкурс за най-красивите маска и костюм. Точно в 13:00 ч. децата и техните родители ще могат да се насладят на концерт с фолклорна музика в осъществяване на артисти от локалната музикална школа „ Станимака ”. В края на празничната събота, от 18:00 ч. ще се състои и обичайният концерт „ Талантите на Асеновград ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР