Градските власти в Ню Йорк препоръчаха на жителите да сигнализират

...
Градските власти в Ню Йорк препоръчаха на жителите да сигнализират
Коментари Харесай

Властите на Ню Йорк препоръчаха жителите да съобщават за неспазване на социална дистанция

Градските управляващи в Ню Йорк предложиха на жителите да алармират при нарушавания на условията за съблюдаване на обществена отдалеченост. Това следва от известие в Туитър на кмета Бил де Блазио, съобщи ТАСС.

По думите му всеки гражданин на най-големия мегаполис в Съединени американски щати ще може да изпрати на специфичен телефонен номер фотография на събирания или обособени групи, неспазващи отдалеченост, като уточни точното място, където е снимана.

" Знаем, че има хора, които би трябвало да бъдат известени за нашите указания ", уточни Де Блазио. Често пъти за задачата е належащо да се намесят органите на реда, които " да научат хората и да им обяснят условията ", посочи той.

" Щом видите скупчване на хора, опашка, навалица в магазина (...), можете незабавно да сигнализирате, с цел да решим ние казуса ", съобщи кметът и даде обещание чиновници на реда да бъдат изпращани на мястото " неотложно ".

По-рано нюйоркската администрация вкара санкции за неспазване на обществена отдалеченост в размер от 250 до 500 $, припомня ТАСС.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо разгласи през днешния ден, че през последните 24 часа 540 души са умряли от ковид, което е най-ниският дневен индикатор от над две седмици, осведоми Ройтерс.

Броят на приетите в болница за денонощието е към 2000. Общият брой на приетите в болница пациенти е намалял до 16 967 по отношение на 17 316 ден по-рано, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР