Градските активисти от Спаси София и независимият общински съветник Борис

...
Градските активисти от Спаси София и независимият общински съветник Борис
Коментари Харесай

Спаси София: Фандъкова да си ходи от общината, след като унищожи и Софияплан

Градските деятели от Спаси София и самостоятелният общински консултант Борис Бонев реагираха остро през днешния ден на новината, че шефът и доста от специалистите и чиновниците на Софияплан си подадоха оставките. Те упорстват кметът Фандъкова още през днешния ден да си подаде оставката, защото тя не може да управлява София и интензивно работи против бъдещето ѝ . " На нея все различен ѝ е отговорен, че тя не извършва функционалностите, които са типични за всеки един кмет. Фандъкова би трябвало неотложно да освободи Столичната община от разрушителното си наличие ! " - съобщи Борис Бонев.

Според представителите на Спаси София, Фандъкова сподели качества, несъвместими с функционалността на кмет. Те напомнят, че в предизборната акция тя не спря да употребява за ПР Визия за София, създадена точно от екипът на Софияплан, само че след изборите не извърши даже и една мярка от нея. " Пълно безучастие макар ясно написаните оферти, съответни периоди и обезпечени средства. Сега Фандъкова се саморазправя с хората, които създадоха Визията, тъй като тя персонално не извършва ограниченията. Според нас това е следващото доказателство за нейното двуличие . Всеки идващ ден престой на абдикиралия кмет на този пост нанася непоправими вреди за града. Нека към този момент да си тръгне, софиянци от дълго време не я желаят! " - безапелационен е Гергин Борисов от Спаси София.
 Йорданка Фандъкова: София заплаща обяда на страната
Йорданка Фандъкова: София заплаща обяда на страната

Фандъкова не приема изречения от вида, че София получава безвъзмезден обяд

Подозирам, че задачата е една - да може ГЕРБ да разреши още повече презастрояване, безпорядък, корупция и терени за " наши " хора . Не инцидентно за нов шеф се гласи човек, нямащ нищо общо със София, само че пък е някогашен консултант на Томислав Дончев " - споделя Андрей Зографски.

Според Спаси София оставката на арх. Любо Георгиев и екипа на общинското дружество е загуба за София. " Експертният капацитет беше граден в продължение на години, а Фандъкова и партийните бойци от ГЕРБ го унищожиха без да им мигне окото. При това в персонален, а не в публичен интерес - да прикрият следите за личните си провали и желанието им силово да управляват всички процеси в града " - споделят градските деятели.

" От ГЕРБ и персонално Фандъкова би трябвало да знаят, че тези безчинства няма да бъдат нито забравени, нито простени ! " - безапелационен е Борис Бонев, самостоятелният общински консултант.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР