Градски автобус прегази жена и дете в "Тракия ВИДЕО Първи

...
Градски автобус прегази жена и дете в "Тракия ВИДЕО Първи
Коментари Харесай

Шофьорът на рейса, блъснал жена: Не я видях

Градски рейс прегази жена и дете в "Тракия ВИДЕО Първи СНИМКИ от случая, при който пострадаха жена и бебе

Не я видях. Само това съумя да каже 47-годишният лидер на рейса „ Исузу “, който блъсна майка с количка на кръстовището до хлебозавода в „ Тракия “. Около час след случая на блокираното от полицейски коли място на случая дойдоха още две патрулки, които натовариха изплашения водач и го откараха в Пето районно. Провекката с дрегер е посочила, че той не е използвал алкохол.

Според първичните данни 33-годишната жена с бебешка количка е пресичала ул. „ Недялка Шилева “ на зелен сигнал на светофара. В същото време рейсът „ Исузу “ по линия 18 на компания „ Автотранс Чолаков “ тръгнал от светофара на бул. „ Съединение “ да прави ляв завой. По думите му не видял дамата и я блъснал. Ударът е бил толкоз мощен, че е напукано предното стъкло на автобуса, евентуално там се е блъснала главата на пешеходката. Тя паднала на земята, а автобусът минал през крайници й. По знамение не е потърпевшо бебето, само че количката, в която е било, също е потрошена. До нея има и петна от кръв.

Все още не е ясно какво е положението на потърпевшата жена. Тя е откарана в Спешния център на УМБАЛ „ Св. Георги “ за прегледи и оказване на лекарска помощ.

На това кръстовище постоянно блъскат хора. Миналата година на същото място различен рейс блъсна една старица, описа пред Марица.бг мъж от струпалите се в близост хора. Според тях водачите постоянно давали газ, без да се огледат, с цел да изпреварят конкурентен транспортьор и да вземат първи хората от близката спирка. „ Може и в този момент да е станало по този начин, само че некща полицията да каже “, разясниха хората.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР