Градската управа на Ню Йорк обяви, че планира да постави

...
Градската управа на Ню Йорк обяви, че планира да постави
Коментари Харесай

Срещу Тръмп тауър в Ню Йорк ще пише Животът на черните е от значение

Градската администрация на Ню Йорк разгласи, че възнамерява да сложи голям надпис "Животът на чернокожите е от голяма важност " против небостъргача на Доналд Тръмп (Тръмп тауър), съобщи Асошиейтед прес.

"Президентът е срам за полезностите, които споделяме в Ню Йорк ", сподели Хулия Аредондо, говорителка на кмета Бил де Блазио.

"Той не може да бяга от действителността и всякога, когато желае да стъпи на мястото, което назовава собствен роден град, би трябвало да му се припомня, че животът на чернокожите е от голяма важност ", добави тя.

Тръмп реагира яростно в "Туитър " на тези проекти.

Глобалната мрежа "Животът на чернокожите е от голяма важност " се разграничи от коментар на деятел, който провокира гнева на Доналд Тръмп, съобщи Асошиейтед прес.

"Ако Съединени американски щати не ни дадат каквото желаеме, ще изгорим до основи тази система и ще я сменяем ", сподели в ефира на "Фокс нюз " Хоук Нюсъм, който е някогашен президент придвижване на име "Животът на чернокожите е от голяма важност - Голям Ню Йорк ". То не е част от световната мрежа. Въпреки че доста организации употребяват името "Животът на чернокожите е от голяма важност ", единствено 16 са считани за клонове на световната мрежа, означи АП.

Президентът Тръмп назова в "Туитър " думите му "предателство, противодържавна активност, бунт ".

Директорката на "Животът на чернокожите е от голяма важност " Кейли Скейлс сподели, че думите на Нюсъм не са публична позиция на придвижването, което управлява.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР