Градската управа на Лонг Бийч се е свързала с ръководството

...
Градската управа на Лонг Бийч се е свързала с ръководството
Коментари Харесай

Лонг Бийч предлага да настани ЛА Ейнджълс върху слонския парцел

Градската администрация на Лонг Бийч се е свързала с управлението на Лос Анджелис Ейнджълс със питане дали клубът от МЛБ е податлив да се реалокира от прилежащ Анахайм в крайбрежния калифорнийски град на Тихия океан. Кметът Робърт Гарсия даже е предложил евентуален имот за изграждане на нов бейзболен стадион с аспект към морето.

" Ние сме в начален стадий на изследване и изследваме всяка опция за инвестиция в този парцел. Свързахме се с " ангелите ", с цел да заявим нашия интерес към вероятно съдействие и да обсъдим разновидностите за развиване ", съобщи Гарсия, представен от в. " Лонг Бийч Поуст ".

EXCLUSIVE: The city confirmed in a statement Monday evening that it approached the Angels about bringing the team to Long Beach. #AngelsinLB #LBPost #LongBeachPost https://t.co/Z9FwN24LJd
— Long Beach Post (@LongBeachPost) February 26, 2019
Въпросният парцел съставлява имот от 52 декара в централната част на Лонг Бийч, на 30 км западно от Анахайм и на 40 км южно от Лос Анджелис. Там дълги години се е настанявал фамозният пътуващ цирк на братя Ринглинг, изнасял основаното от Финиъс Барнъм " Най-велико шоу на Земята " от 1871 до 2017 година Затова мястото е известно и като " слонския имот ".

ЛА Ейнджълс играе на ст. " Ейнджъл " в Анахайм от 1966 година, което трансформира оборудването в четвъртото най-старо в МЛБ. През октомври отборът задейства освобождаваща уговорка в контракта за наем, който автентично бе до 2029 година, и в този момент има право да напусне града след края на сезон 2019.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР