Градоначалникът на Русе Пламен Стоилов представи отчета за третата година

...
Градоначалникът на Русе Пламен Стоилов представи отчета за третата година
Коментари Харесай

Кметът на Русе Пламен Стоилов отчете третата година от своя мандат

Градоначалникът на Русе Пламен Стоилов показа доклада за третата година от управническия си мандат (2015 – 2019 г.). Акцентите от него са свързани с " позитивното развиване на вложенията в градската среда, транспортната съгласуваност, просветителната инфраструктура, запазване на културно-историческото завещание и основаването на условия за деен и здравословен метод на живот ".
Изпълнението на тези задания е сполучливо с използването на основни планове, свързани с европейското финансиране, показа кметът по време на конференция в Заседателната зала на Община Русе, на която дружно със своя екип уточни и предпочитаните действия за идната година.
" Днес Русе следва амбициозна визия за европейско развиване и все по-уверено се утвърждава и отстоява позициите си на град-лидер. Дадохме началото и продължихме осъществяването на основни планове, които ще извърнат града с лице към река Дунав, интензивно инвестирахме в обучение, опазване на здравето, облагородяване на кварталите и стартирахме огромни инфраструктурни усъвършенствания в целия град, каквито не са предприемани от десетилетия. Уверен съм, че с високото движение на работа и мотивация на общинската администрация, дружно с Общински съвет – Русе и в най-голяма степен с доверието и поддръжката на жителите, ще продължим да утвърждаваме Русе като съвременен и перспективен град за живеене и насърчаване на бизнес ", се споделя в обръщението на градоначалника Стоилов.
Пълният текст на доклада на кмета Пламен Стоилов за третата година от мандат 2015-2019 година е оповестен в интернет страницата на Община Русе: http://www.ruse-bg.eu
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР